Επιγραφή κυλιόμενου μηνύματος LED 32x128cm.

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΟΡΟΦΗΣ

Φωτεινή επιγραφή κυλιόμενου μηνύματος διπλής όψης εξωτερικού χώρου, μονόχρωμη. Διαστάσεις: 32x128cm

Τιμή 320€

Περισσότερα...

Προσφορά 1

Επιγραφή κυλιόμενου μηνύματος LED 16x128cm.

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΟΡΟΦΗΣ

Φωτεινή επιγραφή κυλιόμενου μηνύματος διπλής όψης εξωτερικού χώρου, μονόχρωμη. Διαστάσεις: 16x128cm

Τιμή 180€

Περισσότερα...

Προσφορά 3

Επιγραφή κυλιόμενου μηνύματος LED 32x96cm.

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΟΡΟΦΗΣ

Φωτεινή επιγραφή κυλιόμενου μηνύματος διπλής όψης εξωτερικού χώρου, μονόχρωμη. Διαστάσεις: 32x96cm

Τιμή 240€

Περισσότερα...

Προσφορά 2

FAQ

Συχνές ερωτήσεις

 

1. Ποιά είναι η καλύτερη απόσταση θέασης;

Είναι μια συχνή ερώτηση  ποια είναι η καλύτερη απόσταση θέασης της οθόνης π.χ P16mm , ποια είναι η καλύτερη απόσταση θέασης του P10 mm οθόνη LED; Και με τον ίδιο τροπο , "αν χρειάζομαι μια οθόνη LED με θεαση από 100μ, 20μ, τοτε τι pixel pitch LED οθόνης θα πρέπει να επιλέξω;" Σε γενικές γραμμές, η απόσταση θέασης μιας  οθόνης LED καθορίζεται από 3 παράγοντες:

  1. Pixel Pitch
  2. Μέγεθος οθόνης
  3. Led Φωτεινότητα

Όπως για τις περισσότερες περιπτώσεις, το "Pixel Pitch" παίζει τον κυριότερο παράγοντα για μια οθόνη LED. Παραθέτουμε τη σχέση ανάμεσα στην απόσταση θέασης και το pixel pitch με σκοπό τη διευκόλυνση για τη σωστή επιλογή.

Οθόνη LED εσωτερικού χώρου:

P5mm ----------- Καλύτερη απόσταση ορατότητας 3-28 μέτρα

P6mm ----------- Καλύτερη απόσταση ορατότητας 3,5-40 μέτρα

P8mm ----------- Καλύτερη απόσταση ορατότητας 4,5-50 μέτρα

P10mm ----------- Καλύτερη απόσταση ορατότητας 5-55 μέτρα

Οθόνη LED εξωτερικού χώρου:

P10mm ----------- Καλύτερη απόσταση ορατότητας 5-55 μέτρα

P12mm ----------- Καλύτερη απόσταση ορατότητας 8-66 μέτρα

P14mm ----------- Καλύτερη απόσταση ορατότητας 12-80 μέτρα

P16mm ----------- Καλύτερη απόσταση ορατότητας 15-88 μέτρα

P20mm ----------- Καλύτερη απόσταση ορατότητας 20-110 μέτρα

P25mm ----------- Καλύτερη απόσταση ορατότητας 20-160 μέτρα

 

Από την άλλη πλευρά, η μέγιστη απόσταση οπτικοποίησης εξαρτάται απο τις διαστάσεις της οθόνης, και μπορούμε να πολλαπλασιάσουμε επί 10 φορές το σύνολο

των τετραγωνικών μέτρων οποιαδήποτε δεδομένης οθόνης. Σε αυτή τη περίπτωση μια οθόνη διαστάσεων 4x4 μέτρων μας δίνει συνολική έκταση 16 τετραγωνικών μέτρων,

έτσι ώστε η μέγιστη οπτικοποίηση είναι 160m. Αυτή η απόσταση είναι η μέγιστη για την αναγνωσιμότητα (σε αυτή την απόσταση μπορούμε να δούμε ευανάγνωστες εικόνες).

Η απόσταση προβολής είναι (2) φορές η απόσταση αναγνωσιμότητας. Έτσι μπορούμε να πούμε, σύμφωνα με το παράδειγμα μας, ότι οι εικόνες είναι ευανάγνωστες μέχρι τα

160 μέτρα, αλλά ορατή μέχρι τα 320 μέτρα.

Για τη μέγιστη απόσταση για το κείμενο στην οθόνη, μπορούμε να πούμε ότι για κάθε εκατοστό της επιγραφής, το κείμενο είναι ευανάγνωστο μέχρι 5 μέτρα. Σε αυτή τη περίπτωση,

μια επιγραφή με χαρακτήρες 10 εκατοστών θα έχουν ευανάγνωστη απόσταση 50 μέτρων.

 

 

2. Που να τοποθετήσετε την LED οθόνη σας;

Παράγοντες για την επιτυχή τοποθέτηση είναι:

  1. Τοποθεσία με αυξημένη πεζή κυκλοφορία
  2. Μέγεθος οθόνηςΤοποθεσία που οι άν θρωποι περιμένουν στην ουρά
  3. Οι συγκεκριμένοι περαστικοί εκείνοι που πρέπει να πάρουν το μήνυμα σας

Οθόνες LED εσωτερικού χώρου

Σκεφτείτε την τοποθέτηση εσωτερικών πινακίδων LED οπουδήποτε έχετε μεγάλη κυκλοφορία ανθρώπων, όπου τα πλήθη συγκεντρώνονται, ή

όπου οι άνθρωποι περιμένουν στην ουρά. Αυτό θα μπορούσε να είναι στο λόμπι σας, τοποθετημένη σε ένα τοίχο, ακόμα και τοποθετημένη στο

δάπεδο. Το κλειδί για τον εντοπισμό της κατάλληλης θέασης είναι να υπολογισετε την απόσταση θέασης που είναι απαραίτητο, έτσι ώστε οι

περαστικοί να έχουν μια σωστή θέα της οθόνης, χωρίς να είναι πολύ κοντά. Αν υπάρχει μόνο μια μικρή περιοχή, τότε σκεφτείτε να τοποθετήσετε

την οθόνη LED κάπου ψηλά και δείχνοντάς την προς τα κάτω μέσα στο πλήθος.

Οι οθόνες LED είναι κατάλληλες για διαφήμηση, αλλά επίσης είναι και ένας εξαιρετικός τρόπος για να μεταδίδουμε πληροφορίες. Μπορείτε

να τις προγραμματίσετε με μεταβλητές οθόνες ή περνώντας κατά μήκος άλλες πληροφορίες στην ίδια οθόνη.

 

Οθόνες LED εξωτερικού χώρου

Οι οθόνες LED εξωτερικού χώρου μπορουν να τοποθετουνται κατά μήκος των αυτοκινητοδρόμων και εκτός σε εμπορικά κέντρα για να αφήσουμε τους ανθρώπους να γνωρίζουν την επιχείρησή μας, η οποια βρίσκεται στο εσωτερικό του εμπορικου κεντρου. Οι αντιπροσωπείες αυτοκινήτων για παράδειγμα μπορουν να κάνουν πολύ ευρεία χρήση των οθόνων LED για την προσέλκυση ατόμων, με ειδικές προσφορές, μεγάλες χρηματοδοτικές συμφωνίες και δείχνοντας το αυτοκινητο της εβδομάδας.
Οι οθόνες LED εξωτερικού χώρουτοποθετουνται  στρατηγικά σε τοποθεσία της επιχείρησής σας, όπου οι άνθρωποι θα δούνε τη διαφήμησή σας οδηγόντας. Οι οδηγοί θα έχουν πολλές ευκαιρίες από πολύ μακριά να διαβάσουνε την οθόνη όσο πλησιάζουν. Λογω της φωτεινότητας τους οι οθόνες LED εχουν την ικανότητά να φαίνονται από μακριά!

3. Τι είναι οι SMD LED οθόνες;

Οι οθόνες LED κατασκευάζονταν με τη χρήση ατομικών, DIP LED, με ένα σύμπλεγμα χρωμάτων κόκκινου, πράσινου και μπλε LED  με ισομερή απόσταση μεταξύ τους. Τα τελευταία χρόνια η τεχνολογία SMD μας επέτρεψε να δημιουργήσουμε οθόνες LED με πολύ υψηλότερη ανάλυση. Οι οθόνες SMD LED χρησιμοποιούν πολύ μικρότερες λυχνίες LED (σε μέγεθος κεφαλής καρφίτσας) και πιο πυκνά τοποθετημένα μεταξύ τους σε απόσταση χιλιοστών.
Οι SMD οθόνες έχουν πολύ μικρότερες αποστάσεις θέασης με πολύ υψηλότερη ανάλυση.
Επίσης αυτό το μικρό μέγεθος τα καθιστά καλύτερα για εσωτερική χρήση από εξωτερική, κυρίως λόγω του γεγονότος ότι δεν είναι τόσο φωτεινά. Οι Οθόνες SMD τείνουν επίσης να είναι πιο ακριβες, οπότε για τις περισσότερες εξωτερικές εφαρμογές τα DIP LEDs εξακολουθούν να τείνουν να είναι η καλύτερη επιλογή.

 

4. Έχω ακούσει να μιλάνε για "pixel pitch - βήμα" με οθόνες LED. Τι σημαίνει αυτό;

Στις οθόνες LED, το βήμα pixel είναι η απόσταση ανάμεσα σε κάθε σύμπλεγμα LED που κάνει ένα εικονοστοιχείο και μετριέται σε χιλιοστά. Κυμαίνεται από περίπου 3 χιλιοστά για οθόνες LED εσωτερικών χώρων για την πολύ στενή παρακολούθηση προβολής, εως σε περίπου 30 χιλιοστών για οθόνες LED εξωτερικών χώρων ώστε να είναι ορατές από απόσταση.
Το Pixel βήματος είναι σημαντικό όταν επιλέγετε μια οθόνη LED, αλλά ένα μικρότερο pixel pitch δεν εχει πάντα νόημα και μπορεί να κοστίσει πολύ περισσότερο. Όλα εξαρτώνται από την απόσταση της οθόνης που θα προβάλλεται. Το Pixel βήματος είναι μόνο ένας παράγοντα από πολλούς που καθορίζουν την ποιότητα  μιας  οθόνης, και η πωληση δεν στηριζεται  σε αυτό και μόνο!

5. Μπορώ να αναπαράγω βίντεο και φωτογραφίες στην οθόνη LED;

Φυσικά ναι. Οι οθόνες LED έχουν κύριο πεδίο εφαρμογής τους την απεικόνιση βίντεο. Για την απεικόνιση βίντεο είναι σημαντικό να έχουν επίγνωση του γεγονότος ότι, για να ληφθεί μια ικανοποιητική ποιότητα των εικόνων, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηθεί μια οθόνη με ελάχιστη ανάλυση 192 x 128 pixels. Για αναπαραγωγη video χρειάζονται ειδικες καρτες receiver , sender, καθως και επεξεργαστης video.

6. Η λυχνία LED έχει πραγματικά ζωή 100.000 ωρών (άνω των 11 ετών);

Για να εξασφαλιστούν 100.000 ώρες ζωής, οι παραγωγοί LED δηλώνουν σαφώς δύο βασικές προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούνται. Η εσωτερική θερμοκρασία και η ένταση ρεύματος. Οι προϋποθέσεις αυτές έχουν διαφορετικές τιμές ανάλογα με τον τυπο LED αλλά για να παρέχουμε ένα όριο σύγκρισης μπορούμε να πούμε ότι:
1. Η εσωτερικη  θερμοκρασία led πρέπει να είναι κάτω από 120°C (μετρούμενη σε βαθμούς C και με θερμοκρασία περιβάλλοντος 25°C)
2. Η ισχυς ρευματος  πρέπει να είναι κάτω των 20mA.

Εάν πληρούνται οι δύο αυτές προϋποθέσεις, ο παραγωγός led εγγυάται ότι μετά από 100.000 ώρες (περίπου 11 χρόνια πάντα ενεργοποιημένο), η φωτεινότητα του LED θα μειωθεί κατά 50% της αρχικής τιμής.

 

7. Πόσο είναι η κατανάλωση ρεύματος;

Η κατανάλωση ρεύματος των LED εξαρτάται από τον κατασκευαστή, σχετικά με το χρώμα και τη ισχυ που διαθέτουμε στη δίοδο. Ως ένδειξη μπορούμε να πούμε ότι σε ένα LED η κατανάλωση είναι μεταξύ 15 και 100 mA (milliampere) και η ισχύς του μπορεί να κυμαίνεται από 0,1 και 1 Watt.

 

8. Ποιά είναι η διαφορά ανάμεσα σε οθόνες με ίδιες διαστάσεις αλλά με διαφορετικό Pitch - βήμα;

Η διαφορά είναι η βέλτιστη απόσταση θέασης. Η οθόνη LED με υψηλή ευκρίνεια (άρα, με μικρότερο βήμα και μεγαλύτερο αριθμό των LED ανά m2) έχει την ποιότητα μιας εικόνας υψηλότερης ευκρίνειας, ιδανικό ακόμα και για μικρή απόσταση θέασης. Η οθόνη με χαμηλότερο ορισμό (ως εκ τούτου, με ένα μεγαλύτερο βήμα και ένα μικρότερο αριθμό των LED ανά m2) έχει την ποιότητα μιας εικόνας κατώτερης ευκρίνειας, ιδανική για μεγαλύτερη απόσταση θέασης. Είναι σημαντικό να διευκρινιστεί ότι ο ορισμός αυτός καθορίζεται από την απόσταση θέασης της οθόνης LED για τη στιγμή που θα εγκατασταθεί: Εάν μια οθόνη έχει απόσταση θέασης 300 μέτων, δεν χρειάζεται βήμα υψηλής ευκρίνειας. Το ανθρώπινο μάτι δεν μπορεί να διακρίνει τις μικρές λεπτομέρειες από μεγαλύτερες αποστάσεις ούτως ή άλλως. Από την άλλη πλευρά, μια οθόνη που παρατηρείται από 30 μέτρα χρειάζεται ένα υψηλότερο ορισμό διότι από μια τέτοια μικρή απόσταση το ανθρώπινο μάτι είναι σε θέση να αναγνωρίσει ακόμη και μικρές λεπτομέρειες.

Στις παρακάτω εικόνες παριστάνονται δύο υποθετικές οθόνες με τις ίδιες διαστάσεις, αλλά με διαφορετικό ορισμό:

(εικ. 1),

Έχει ένα υψηλότερο ορισμό και είναι επομένως ιδανικό ακόμα και για μικρές αποστάσεις θέασης.

(εικ. 2).

Έχει ένα κατώτερο ορισμό και είναι ιδανικό για μεγαλύτερες αποστάσεις θέασης.

Για να κατανοήσουμε καλύτερα την έννοια "απόσταση θέασης", παρακαλούμε δείτε τις φωτογραφίες από μερικά εκατοστά και μετά από 3 μέτρα. Ακόμη και αν οι εικόνες έχουν ένα διαφορετικό ορισμό, εάν παρατηρηθεί από 3 μέτρα απόσταση, φαίνεται να έχουν την ίδια ποιότητα.

 

Απαιτήσεις σε φωτεινότητα για διαφορετικό περιβάλλον:

Οι απαιτήσεις σε γενική φωτεινότητα είναι:

  1. Εσωτερική: >800CD/M2
  2. Ημι-εσωτερική: >2000CD/M2
  3. Εξωτερική (βλέμα προς το βορρά): >3500CD/M2
  4. Εξωτερική (βλέμα προς το νότο): >7500CD/M2

 

9. Πως μπορώ να είμαι σίγουρος ότι αγοράζω ένα ποιοτικό προϊόν;

Είμαστε τόσο σίγουροι που σας προσφέρουμε εγγύηση 2 ετών.

 

10. Μόλις εγκατασταθεί η οθόνη led, πως θα βρώ βοήθεια;

Η βοήθεια είναι διαθέσιμη σχετικά με την αντιμετώπιση προβλημάτων, ερωτήσεις σχετικά με το λογισμικό και για την εκπαίδευση. Απλά καλέστε μας.

 

© 2013 - 2021 led-display.gr. All Rights Reserved.
Φιλοξενία ιστοσελίδας και υποστήριξη από την WEBMAZE