Επιγραφή κυλιόμενου μηνύματος LED 32x128cm.

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΟΡΟΦΗΣ

Φωτεινή επιγραφή κυλιόμενου μηνύματος διπλής όψης εξωτερικού χώρου, μονόχρωμη. Διαστάσεις: 32x128cm

Τιμή 320€

Περισσότερα...

Προσφορά 1

Επιγραφή κυλιόμενου μηνύματος LED 16x128cm.

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΟΡΟΦΗΣ

Φωτεινή επιγραφή κυλιόμενου μηνύματος διπλής όψης εξωτερικού χώρου, μονόχρωμη. Διαστάσεις: 16x128cm

Τιμή 180€

Περισσότερα...

Προσφορά 3

Επιγραφή κυλιόμενου μηνύματος LED 32x96cm.

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΟΡΟΦΗΣ

Φωτεινή επιγραφή κυλιόμενου μηνύματος διπλής όψης εξωτερικού χώρου, μονόχρωμη. Διαστάσεις: 32x96cm

Τιμή 240€

Περισσότερα...

Προσφορά 2

LCD Οθόνη Βιτρίνας Καταστήματος Υψηλής Φωτεινότητας 49"

LCD Οθόνη Βιτρίνας Καταστήματος Υψηλής Φωτεινότητας 49"
Κωδικός Προϊόντος: LCD-WIND-49
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τιμή: 1.850,00€
Ποσότητα:  Καλάθι
   - Ή -   LCD ΟΘΟΝΗ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΨΗΛΗΣ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑΣ 49"

HD 1920x1080 Υψηλής Ευκρίνειας

  

 

 

Οθόνη LCD Υψηλής Φωτεινότητας

Βαθμονόμηση για επίτευξη ανώτερης ποιότητας χρώματος. Έξυπνη απαγωγή χρώματος.

Μαυρισμα πάνελ LCD χωρίς ελαττώματα έως 110ºC

Full HD & 4Κ αναλύσεις

Αυτόματη διαχείριση φωτεινότητας

Εξαιρετική ποιότητα χρώματος

Κάθε οθόνη βαθμονομείται από το εργοστάσιο και συμμορφώνεται με το πρότυπο χρώματος D65 (6500K) CIE. Η ρύθμιση χρώματος παράγει μια φυσική εικόνα που έχει θερμοκρασία σχετιζόμενη με τον ήλιο.

 

Η φωτεινότερη LCD στον κόσμο

Η οθόνη LCD υψηλής φωτεινότητας έχει βαθμολογία φωτεινότητας έως 5.000 και λάμπει στο άμεσο ηλιακό φως, καθιστώντας την ιδανική λύση για εξωτερικά πλαίσια, ημι-εξωτερικές και εσωτερικές εφαρμογές.

 

 Ευφυής Θερμική Διαχείριση

Η θερμότητα που παράγεται από την ψηφιακή σήμανση μεταδίδεται από την περιοχή υψηλής θερμοκρασίας, ενώ ο αισθητήρας συνεχώς τροφοδοτεί την εσωτερική θερμοκρασία ώστε να αποτραπεί η υπερθέρμανση του συστήματος. Αυτό γίνεται μέσω ενός αθόρυβου ανεμιστήρα ενώ κάποια μοντέλα χρησιμοποιούν σύστημα θερμικής διαχείρισης χωρίς ανεμιστήρα.

 

Λειτουργία 24/7

Όλες οι LCD οθόνες υψηλής φωτεινότητας έχουν σχεδιαστεί για λειτουργία σε όλες τις καιρικές συνθήκες χωρίς προβλήματα.

 

Χωρίς Ελάττωμα Μαυρίσματος

Οι LCD οθόνες υψηλής φωτεινότητας και τα πάνελ LCD υψηλής θερμοκρασίας μπορούν να αντέξουν σε θερμοκρασίες έως 110C χωρίς να μαυρίσουν. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εφαρμογές άμεσου ηλιακού φωτός.

 

Ορατή με πολωμένα γυαλιά ηλίου

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

EΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Media Player Android-RK3288 GPU ARM Mali-T764 GPU
CPU Quad core Cortex-A17, 2.0 GHZ
DDR 2G
ROM AND FLASH 8G (External ROM support up to 32Gbytes SD card)
WiFi High quality WiFi module included (802.11 B/G/N)
Network Interface Card 10/100/1000 Mbits/sec Ethernet LAN connectivity
Content Management Software included setup your own server or use cloud service
OS Android 5.1.1
Panel LG Glass Brightness 2500nits
Angle 178°/178°
Contrast 1300:1
Backlight tube life more than 50.000 hours
Operating temperature 0-50°C
Response Time 8ms
Max resolution 1920*1080
Power Input Voltage AC100~240V 50/60 HZ
Power Consumption 140-150W
Standby power consumption <5W
Environment Work Temperature 0-50°C
Storage Temperature -20 - 60°C
Work Humidity 10%-90%
Storage Humidity 5%-95%
OSD Language English/Chinese Multi-Language Supported
Speakers OP-100 Dual channel amplified speakers for Stereo, 8Ω 5W
Cabinet   Dimension Desided when finish production
Color Opional by customer
1.5mm mild steel sheet  
Accessories power cables, screws, keys etc

 

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

 
Brochure 

 

 

 

Με ποια κριτήρια να επιλέξω την LCD οθόνη για βιτρίνα καταστήματος;

Οι βιτρίνες όπως και κάθε άλλη εφαρμογή απαιτούν συγκεκριμένα κριτήρια για την επιλογή της σωστής οθόνης LCD. Σκεφτείτε καλά για ποιόν λόγο θέλετε να τοποθετήσετε μια LCD οθόνη στη βιτρίνα του καταστήματός σας. Θέλετε να προσελκύσετε την προσοχή του περαστικού πελάτη; Θέλετε να προβάλετε περιεχόμενο το οποίο θα ανανεώνεται συχνά; Θέλετε να κάνετε προβολή βίντεο, κινούμενων εικόνων, animation ή θέλετε να προβάλετε στατικές εικόνες και κείμενα; Από πόσο μακριά θέλετε η LCD οθόνη να είναι αναγνώσιμη; Θέλετε η LCD οθόνη να είναι μια διαδραστική οθόνη αφής ή μια απλή οθόνη προβολής;

 

Μέγεθος

Το προφανές για την επιλογή σας είναι το μέγεθος της LCD οθόνης που θα διαλέξετε. Στη βιτρίνα, μια μεγάλη LCD οθόνη είναι απαραίτητη για να τραβήξει το βλέμμα των περαστικών. Υπολογίστε ένα ελάχιστο μέγεθος LCD οθόνης 42” για μικρά καταστήματα ή κατά προτίμηση και για καλύτερα αποτελέσματα μέγεθος LCD οθόνης 65”. Φυσικά το μέγεθος εξαρτάται και από το τι άλλο σκοπεύετε να προβάλετε στη βιτρίνα σας. Εάν δεν υπάρχει τίποτε άλλο εκτός από την LCD οθόνη, τότε μπορείτε να προσθέσετε περισσότερες LCD οθόνες έτσι ώστε να γεμίσουν το χώρο της βιτρίνας σας με φωτεινές πολύχρωμες οθόνες LCD.

 

Φωτεινότητα

Η φωτεινότητα της LCD οθόνης για τη βιτρίνα σας, θα εξαρτηθεί από το χώρο που βρίσκεται το κατάστημά σας.

 

Εάν η βιτρίνα του καταστήματος φαίνεται σε εξωτερικό χώρο, τότε είναι πολύ σημαντικό η LCD οθόνη να είναι αναγνώσιμη στο φώς του ήλιου με επιλογή μοντέλου υψηλής φωτεινότητας (1000 nits), έτσι ώστε οι εικόνες που θα εμφανίζονται να ξεχωρίζουν ακόμη και όταν οι ακτίνες του ήλιου πέφτουν επάνω στην οθόνη. Οι περισσότερες LCD οθόνες του εμπορίου δεν προσφέρουν αυτή τη δυνατότητα. Επίσης θα πρέπει να λάβετε υπόψη πως φαίνεται η LCD οθόνη τη νύχτα. Εάν η LCD οθόνη παραμείνει σε πλήρη φωτεινότητα τη νύχτα, θα είναι πολύ εκθαμβωτική για τους ανθρώπους ώστε να κοιτάνε το περιεχόμενο ευχάριστα στο σκοτάδι. Η λύση είναι το “Auto Dimming” όπου με τη προσθήκη αισθητήρα φωτός, η οθόνη χαμηλώνει αυτόματα όταν το επίπεδο φωτισμού του περιβάλλοντα χώρου είναι χαμηλό. Ως εκ τούτου η βιτρίνα του καταστήματος που φαίνεται σε εξωτερικό χώρο χρειάζεται και το “Auto Dimming” καθώς επίσης και υψηλή φωτεινότητα για να είναι αναγνώσιμη στον ήλιο.

Εάν από την άλλη πλευρά, η LCD οθόνη βρίσκεται σε τελείως κλειστό εσωτερικό χώρο, για παράδειγμα σε ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο, δεν είναι απαραίτητο να επιλέξετε να είναι αναγνώσιμη στον ήλιο, αλλά χρειάζεται να έχει επαρκή φωτεινότητα ώστε όταν προβάλετε μια εικόνα να έχει επαρκή φωτισμό. Έτσι ένα ενδεικτικό μέσο όρο φωτεινότητας για σωστά αποτελέσματα είναι μεγαλύτερο από (450 nits).

 

Περίβλημα

Συνήθως στις βιτρίνες, οι LCD οθόνες τοποθετούνται πίσω από το τζάμι, σε μια κεντρική θέση.  Ως εκ τούτου θα πρέπει να επιλέξετε ένα περίβλημα της οθόνης που να είναι ευπαρουσίαστο από όλες τις πλευρές, ακόμα και από την πίσω. Αυτό σημαίνει πως οι βιομηχανικές οθόνες LCD δεν είναι κατάλληλες. Ένα μεταλλικό σασί είναι καλύτερη λύση από πλαστικό και αυτό γιατί το πλαστικό περίβλημα δεν είναι τόσο ανθεκτικό και έχει την τάση να επιδεινώνεται  και να φαίνεται ξεπερασμένο αρκετά γρήγορα.

 

Built-in Media Players

Οι περισσότερες LCD οθόνες βιτρίνας, χρησιμοποιούνται για επαναλαμβανόμενη αναπαραγωγή είτε πρόκειται για εικόνες, είτε βίντεο, κινούμενα γραφικά, κείμενα. Τα περιεχόμενα αυτά θα πρέπει να παραχθούν από κάποια συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων υπολογιστή. Ο απλούστερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να αγοράσετε μια LCD οθόνη, η οποία θα έχει ενσωματωμένο πλακέτα αναπαραγωγής πολυμέσων “Built-in Media Player”. Στη συνέχεια θα μπορείτε να φορτώσετε τα δεδομένα μέσω ενός απλού USB stick και να τα εκτελέσετε.

 

Τοποθέτηση

Ο τρόπος τοποθέτησης για τη LCD οθόνη στη βιτρίνα του καταστήματος ποικίλει και θα πρέπει να συμβουλευτείτε ειδικό για να βρείτε την επιλογή τοποθέτησης που ταιριάζει με το ντεκόρ στο κατάστημα σας.

 

Αξιοπιστία

Οι LCD οθόνες βιτρίνας καταστήματος, συνήθως λειτουργούν 24ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Ως εκ τούτου θα πρέπει να βεβαιωθείτε πως η οθόνη LCD έχει σχεδιαστεί για 24ώρη λειτουργία. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με την επιλογή μιας οθόνης που χρησιμοποιεί βιομηχανικά εξαρτήματα ποιότητας.

Ένα άλλο ζήτημα είναι ότι οι LCD οθόνες  που έχουν συνεχή επαφή με τις ακτίνες του ήλιου, μπορεί να εκτεθούν σε υψηλές θερμοκρασίες. Αυτό είναι πρόβλημα ειδικά όταν έχετε επιλέξει κάποιο μοντέλο υψηλής φωτεινότητας καθώς και ορισμένες οθόνες υψηλής φωτεινότητας παράγουν και οι ίδιες υψηλή θερμοκρασία.  Γι’ αυτό βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει μια LCD οθόνη η οποία να είναι ανθεκτική πάνω από 50ο C.

 

Κατάλογος Προϊόντων

 

© 2013 - 2021 led-display.gr. All Rights Reserved.
Φιλοξενία ιστοσελίδας και υποστήριξη από την WEBMAZE