Επιγραφή κυλιόμενου μηνύματος LED 32x128cm.

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΟΡΟΦΗΣ

Φωτεινή επιγραφή κυλιόμενου μηνύματος διπλής όψης εξωτερικού χώρου, μονόχρωμη. Διαστάσεις: 32x128cm

Τιμή 320€

Περισσότερα...

Προσφορά 1

Επιγραφή κυλιόμενου μηνύματος LED 16x128cm.

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΟΡΟΦΗΣ

Φωτεινή επιγραφή κυλιόμενου μηνύματος διπλής όψης εξωτερικού χώρου, μονόχρωμη. Διαστάσεις: 16x128cm

Τιμή 180€

Περισσότερα...

Προσφορά 3

Επιγραφή κυλιόμενου μηνύματος LED 32x96cm.

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΟΡΟΦΗΣ

Φωτεινή επιγραφή κυλιόμενου μηνύματος διπλής όψης εξωτερικού χώρου, μονόχρωμη. Διαστάσεις: 32x96cm

Τιμή 240€

Περισσότερα...

Προσφορά 2
Πινακίδα Led Μονής Όψης

Πινακίδα Led Διπλής Όψης

Πινακίδα Led Full Color

Πινακίδα Led 3 Χρώματα

Led full color SMD 32x96cm

Full Color DIP-LED (32x96cm)

FAQ για επιγραφές led

Ποιες είναι οι διαφορές ανάμεσα στις ηλεκτρονικές επιγραφές καλής ποιότητας από τις αντίστοιχες φθηνές;

      Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες για την καλή και μακροχρόνια λειτουργία μιας επιγραφής τεχνολογίας LED είναι ο προφανής, δηλαδή τα ίδια τα LEDs (φωτοδίοδοι) από τα οποία αυτή συνίσταται. Πολλοί Κινέζοι κατασκευαστές λόγω του μεγάλου ανταγωνισμού, προσπαθούν να κατεβάσουν πάρα πολύ το κόστος, με αποτέλεσμα την παράλληλη μείωση της αξιοπιστίας του LED. Χρησιμοποιούν το σίδηρο ως υλικό βάσης του LED αντί για το ανθεκτικό αλουμίνιο κάτι που μπορεί να αποβεί επικίνδυνο σε περίπτωση υπερθέρμανσης του LED, γιατί δυσκολεύει την απαγωγή της θερμοκρασίας από τον πυρήνα του LED. Επίσης μικραίνουν σημαντικά τον όγκο τους. Η συρρίκνωση και η φθηνή κατασκευή του πυρήνα του LED αυξάνει τους κινδύνους καταστροφής του LED στις μεγάλες μεταβολές θερμοκρασίας - ειδικά στις συνθήκες εξωτερικών χώρων. Άλλη τακτική είναι η χρήση τσιπ που τροφοδοτούν με ρεύμα τα LED ώστε να εμφανιστούν οι πληροφορίες στην επιγραφή, είναι χαμηλής ποιότητας και απόδοσης, γιατί προορίζονταν για άλλες εφαρμογές. Καθώς τα τσιπ αυτά δεν μπορούν να παρέχουν ικανοποιητικό ρεύμα, τα LEDs δεν μπορούν να αποδώσουν την ονομαστική τους φωτεινότητα. Επίσης ελλείψει απαραίτητων σταθεροποιητών ρεύματος, τα LEDs κινδυνεύουν από τις πιθανές ανωμαλίες του ρεύματος με αποτέλεσμα την καταστροφή ή την εξασθένισή τους σε σύντομο χρονικό διάστημα. Επίσης χρησιμοποιούν τροφοδοτικά με μειωμένες προστασίες και τις περισσότερες φορές χωρίς τις απαραίτητες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές, ενώ κατασκευάζουν το περίβλημα της επιγραφής από σίδηρο -αντί αλουμινίου- με αποτέλεσμα να γίνεται δυσκολότερη η απαγωγή της θερμοκρασίας στο περιβάλλον. Αυτό μπορεί να αποβεί μοιραίο τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες, που η εσωτερική θερμοκρασία στις πινακίδες με LEDξεπερνάει τους 60 βαθμούς κελσίου, όριο που είναι το μέγιστο όριο ασφαλείας για τη λειτουργία των LEDs.

        Εύλογα καταλήγει κανείς στο συμπέρασμα πως και στην περίπτωση των ηλεκτρονικών επιγραφών με LED ισχύει το «ό,τι πληρώνεις, παίρνεις». Βέβαια, οι διαφορές ανάμεσα σε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και ένα αναξιόπιστο δε φαίνονται από την πρώτη μέρα αλλά σε βάθος χρόνου. Όπως έχει αποδειχθεί στην πράξη, μια καλή επιγραφή που πληροί τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές μπορεί να λειτουργήσει σε 24ωρη βάση για πολύ περισσότερο από 10 χρόνια! H φθηνή κινέζικη επιγραφή μειώνει τρομερά το χρόνο ζωής μιας επιγραφής αλλά και όσο λειτουργεί δεν ικανοποιεί τον αγοραστή που την προμηθεύτηκε για να διαφημιστεί αποτελεσματικά.

Συνοψίζοντας, οι φθηνές πινακίδες:

Διαθέτουν χαμηλή φωτεινότητα και έτσι δεν έχουν καλή ευκρίνεια κατά την διάρκεια της ημέρας.

Δημιουργούν σταδιακά άσχημα στίγματα πάνω στην επιφάνεια των LEDs (καμένα pixels), δείχνοντας μιαν άσχημη εικόνα, που φέρνει αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκά ο επαγγελματίας.

Δε λειτουργούν άψογα, ενώ θα έπρεπε εφόσον αποτελούν την πιο προφανή βιτρίνα ενός καταστήματος.

 

 

 

Συχνές ερωτήσεις

 1. Ποιά είναι η καλύτερη απόσταση θέασης;
 2. Που να τοποθετήσετε την LED οθόνη σας;
 3. Τι είναι οι SMD LED οθόνες;
 4. Έχω ακούσει να μιλάνε για "pixel pitch - βήμα" με οθόνες LED. Τι σημαίνει αυτό;
 5. Μπορώ να αναπαράγω βίντεο και φωτογραφίες στην οθόνη LED;
 6. Η λυχνία LED έχει πραγματικά ζωή 100.000 ωρών (άνω των 11 ετών);
 7. Πόσο είναι η κατανάλωση ρεύματος;
 8. Ποιά είναι η διαφορά ανάμεσα σε οθόνες με ίδιες διαστάσεις αλλά με διαφορετικό Pitch - βήμα;
 9. Πως μπορώ να είμαι σίγουρος ότι αγοράζω ένα ποιοτικό προϊόν;
 10. Μόλις εγκατασταθεί η οθόνη led, πως θα βρώ βοήθεια;
 11. Ποιά οθόνη led είναι καλύερη για την επιχείρηση ή τον οργανισμό μου;
 12. Ποιό είναι το καλύτερο μήνυμα για να συγκεντρώσει κανείς την προσοχή των περαστικών;
 13. Μονόχρωμες πινακίδες led σε σχέση με τις πολύχρωμες;
 14. Πόσο κοστίζει μια οθόνη led;
 15. Γιατί η οθόνες led έχουν διαφορετικό κόστος;
 16. Γιατί χρησιμοποιούμε led οθόνες αντί των οθόνων lcd;
 17. Αποτελεσματικός έλεγχος από απόσταση για οθόνες led;

 

1. Ποιά είναι η καλύτερη απόσταση θέασης;

Είναι μια συχνή ερώτηση ποια είναι η καλύτερη απόσταση θέασης της οθόνης π.χ P16mm , ποια είναι η καλύτερη απόσταση θέασης του P10 mm οθόνη LED; Και με τον ίδιο τροπο , "αν χρειάζομαι μια οθόνη LED με θεαση από 100μ, 20μ, τοτε τι pixel pitch LED οθόνης θα πρέπει να επιλέξω;" Σε γενικές γραμμές, η απόσταση θέασης μιας οθόνης LED καθορίζεται από 3 παράγοντες:

 • Pixel Pitch
 • Μέγεθος οθόνης
 • Led Φωτεινότητα

Όπως για τις περισσότερες περιπτώσεις, το "Pixel Pitch" παίζει τον κυριότερο παράγοντα για μια οθόνη LED. Παραθέτουμε τη σχέση ανάμεσα στην απόσταση θέασης και το pixel pitch με σκοπό τη διευκόλυνση για τη σωστή επιλογή.

Οθόνη LED εσωτερικού χώρου:

 • P5mm ----------- Καλύτερη απόσταση ορατότητας 3-28 μέτρα
 • P6mm ----------- Καλύτερη απόσταση ορατότητας 3,5-40 μέτρα
 • P8mm ----------- Καλύτερη απόσταση ορατότητας 4,5-50 μέτρα
 • P10mm ----------- Καλύτερη απόσταση ορατότητας 5-55 μέτρα

Οθόνη LED εξωτερικού χώρου:

 • P10mm ----------- Καλύτερη απόσταση ορατότητας 5-55 μέτρα
 • P12mm ----------- Καλύτερη απόσταση ορατότητας 8-66 μέτρα
 • P14mm ----------- Καλύτερη απόσταση ορατότητας 12-80 μέτρα
 • P16mm ----------- Καλύτερη απόσταση ορατότητας 15-88 μέτρα
 • P20mm ----------- Καλύτερη απόσταση ορατότητας 20-110 μέτρα
 • P25mm ----------- Καλύτερη απόσταση ορατότητας 20-160 μέτρα

Από την άλλη πλευρά, η μέγιστη απόσταση οπτικοποίησης εξαρτάται απο τις διαστάσεις της οθόνης, και μπορούμε να πολλαπλασιάσουμε επί 10 φορές το σύνολο των τετραγωνικών μέτρων οποιαδήποτε δεδομένης οθόνης. Σε αυτή τη περίπτωση μια οθόνη διαστάσεων 4x4 μέτρων μας δίνει συνολική έκταση 16 τετραγωνικών μέτρων, έτσι ώστε η μέγιστη οπτικοποίηση είναι 160m. Αυτή η απόσταση είναι η μέγιστη για την αναγνωσιμότητα (σε αυτή την απόσταση μπορούμε να δούμε ευανάγνωστες εικόνες).

Η απόσταση προβολής είναι (2) φορές η απόσταση αναγνωσιμότητας. Έτσι μπορούμε να πούμε, σύμφωνα με το παράδειγμα μας, ότι οι εικόνες είναι ευανάγνωστες μέχρι τα 160 μέτρα, αλλά ορατή μέχρι τα 320 μέτρα.

Για τη μέγιστη απόσταση για το κείμενο στην οθόνη, μπορούμε να πούμε ότι για κάθε εκατοστό της επιγραφής, το κείμενο είναι ευανάγνωστο μέχρι 5 μέτρα. Σε αυτή τη περίπτωση, μια επιγραφή με χαρακτήρες 10 εκατοστών θα έχουν ευανάγνωστη απόσταση 50 μέτρων.

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας

2. Που να τοποθετήσετε την LED οθόνη σας;

Παράγοντες για την επιτυχή τοποθέτηση είναι:

 • Τοποθεσία με αυξημένη πεζή κυκλοφορία
 • Μέγεθος οθόνηςΤοποθεσία που οι άν θρωποι περιμένουν στην ουρά
 • Οι συγκεκριμένοι περαστικοί εκείνοι που πρέπει να πάρουν το μήνυμα σας

Οθόνες LED εσωτερικού χώρου

Σκεφτείτε την τοποθέτηση εσωτερικών πινακίδων LED οπουδήποτε έχετε μεγάλη κυκλοφορία ανθρώπων, όπου τα πλήθη συγκεντρώνονται, ή όπου οι άνθρωποι περιμένουν στην ουρά. Αυτό θα μπορούσε να είναι στο λόμπι σας, τοποθετημένη σε ένα τοίχο, ακόμα και τοποθετημένη στο δάπεδο. Το κλειδί για τον εντοπισμό της κατάλληλης θέασης είναι να υπολογισετε την απόσταση θέασης που είναι απαραίτητο, έτσι ώστε οι περαστικοί να έχουν μια σωστή θέα της οθόνης, χωρίς να είναι πολύ κοντά. Αν υπάρχει μόνο μια μικρή περιοχή, τότε σκεφτείτε να τοποθετήσετε την οθόνη LED κάπου ψηλά και δείχνοντάς την προς τα κάτω μέσα στο πλήθος.

Οι οθόνες LED είναι κατάλληλες για διαφήμηση, αλλά επίσης είναι και ένας εξαιρετικός τρόπος για να μεταδίδουμε πληροφορίες. Μπορείτε να τις προγραμματίσετε με μεταβλητές οθόνες ή περνώντας κατά μήκος άλλες πληροφορίες στην ίδια οθόνη.

Οθόνες LED εξωτερικού χώρου

Οι οθόνες LED εξωτερικού χώρου μπορουν να τοποθετουνται κατά μήκος των αυτοκινητοδρόμων και εκτός σε εμπορικά κέντρα για να αφήσουμε τους ανθρώπους να γνωρίζουν την επιχείρησή μας, η οποια βρίσκεται στο εσωτερικό του εμπορικου κεντρου. Οι αντιπροσωπείες αυτοκινήτων για παράδειγμα μπορουν να κάνουν πολύ ευρεία χρήση των οθόνων LED για την προσέλκυση ατόμων, με ειδικές προσφορές, μεγάλες χρηματοδοτικές συμφωνίες και δείχνοντας το αυτοκινητο της εβδομάδας.

Οι οθόνες LED εξωτερικού χώρουτοποθετουνται στρατηγικά σε τοποθεσία της επιχείρησής σας, όπου οι άνθρωποι θα δούνε τη διαφήμησή σας οδηγόντας. Οι οδηγοί θα έχουν πολλές ευκαιρίες από πολύ μακριά να διαβάσουνε την οθόνη όσο πλησιάζουν. Λογω της φωτεινότητας τους οι οθόνες LED εχουν την ικανότητά να φαίνονται από μακριά!

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας

3. Τι είναι οι SMD LED οθόνες;

Οι οθόνες LED κατασκευάζονταν με τη χρήση ατομικών, DIP LED, με ένα σύμπλεγμα χρωμάτων κόκκινου, πράσινου και μπλε LED με ισομερή απόσταση μεταξύ τους. Τα τελευταία χρόνια η τεχνολογία SMD μας επέτρεψε να δημιουργήσουμε οθόνες LED με πολύ υψηλότερη ανάλυση. Οι οθόνες SMD LED χρησιμοποιούν πολύ μικρότερες λυχνίες LED (σε μέγεθος κεφαλής καρφίτσας) και πιο πυκνά τοποθετημένα μεταξύ τους σε απόσταση χιλιοστών.

Οι SMD οθόνες έχουν πολύ μικρότερες αποστάσεις θέασης με πολύ υψηλότερη ανάλυση.
Επίσης αυτό το μικρό μέγεθος τα καθιστά καλύτερα για εσωτερική χρήση από εξωτερική, κυρίως λόγω του γεγονότος ότι δεν είναι τόσο φωτεινά. Οι Οθόνες SMD τείνουν επίσης να είναι πιο ακριβες, οπότε για τις περισσότερες εξωτερικές εφαρμογές τα DIP LEDs εξακολουθούν να τείνουν να είναι η καλύτερη επιλογή.

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας

4. Έχω ακούσει να μιλάνε για "pixel pitch - βήμα" με οθόνες LED. Τι σημαίνει αυτό;

Στις οθόνες LED, το βήμα pixel είναι η απόσταση ανάμεσα σε κάθε σύμπλεγμα LED που κάνει ένα εικονοστοιχείο και μετριέται σε χιλιοστά. Κυμαίνεται από περίπου 3 χιλιοστά για οθόνες LED εσωτερικών χώρων για την πολύ στενή παρακολούθηση προβολής, εως σε περίπου 30 χιλιοστών για οθόνες LED εξωτερικών χώρων ώστε να είναι ορατές από απόσταση.

Το Pixel βήματος είναι σημαντικό όταν επιλέγετε μια οθόνη LED, αλλά ένα μικρότερο pixel pitch δεν εχει πάντα νόημα και μπορεί να κοστίσει πολύ περισσότερο. Όλα εξαρτώνται από την απόσταση της οθόνης που θα προβάλλεται. Το Pixel βήματος είναι μόνο ένας παράγοντα από πολλούς που καθορίζουν την ποιότητα μιας οθόνης, και η πωληση δεν στηριζεται σε αυτό και μόνο!

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας

5. Μπορώ να αναπαράγω βίντεο και φωτογραφίες στην οθόνη LED;

Φυσικά ναι. Οι οθόνες LED έχουν κύριο πεδίο εφαρμογής τους την απεικόνιση βίντεο. Για την απεικόνιση βίντεο είναι σημαντικό να έχουν επίγνωση του γεγονότος ότι, για να ληφθεί μια ικανοποιητική ποιότητα των εικόνων, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηθεί μια οθόνη με ελάχιστη ανάλυση 192 x 128 pixels. Για αναπαραγωγη video χρειάζονται ειδικες καρτες receiver , sender, καθως και επεξεργαστης video.

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας

6. Η λυχνία LED έχει πραγματικά ζωή 100.000 ωρών (άνω των 11 ετών);

Για να εξασφαλιστούν 100.000 ώρες ζωής, οι παραγωγοί LED δηλώνουν σαφώς δύο βασικές προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούνται. Η εσωτερική θερμοκρασία και η ένταση ρεύματος. Οι προϋποθέσεις αυτές έχουν διαφορετικές τιμές ανάλογα με τον τυπο LED αλλά για να παρέχουμε ένα όριο σύγκρισης μπορούμε να πούμε ότι:

 1. Η εσωτερικη θερμοκρασία led πρέπει να είναι κάτω από 120°C (μετρούμενη σε βαθμούς C και με θερμοκρασία περιβάλλοντος 25°C)
 2. Η ισχυς ρευματος πρέπει να είναι κάτω των 20mA.

Εάν πληρούνται οι δύο αυτές προϋποθέσεις, ο παραγωγός led εγγυάται ότι μετά από 100.000 ώρες (περίπου 11 χρόνια πάντα ενεργοποιημένο), η φωτεινότητα του LED θα μειωθεί κατά 50% της αρχικής τιμής.

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας

7. Πόσο είναι η κατανάλωση ρεύματος;

Η κατανάλωση ρεύματος των LED εξαρτάται από τον κατασκευαστή, σχετικά με το χρώμα και τη ισχυ που διαθέτουμε στη δίοδο. Ως ένδειξη μπορούμε να πούμε ότι σε ένα LED η κατανάλωση είναι μεταξύ 15 και 100 mA (milliampere) και η ισχύς του μπορεί να κυμαίνεται από 0,1 και 1 Watt.

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας

8. Ποιά είναι η διαφορά ανάμεσα σε οθόνες με ίδιες διαστάσεις αλλά με διαφορετικό Pitch - βήμα;

Η διαφορά είναι η βέλτιστη απόσταση θέασης. Η οθόνη LED με υψηλή ευκρίνεια (άρα, με μικρότερο βήμα και μεγαλύτερο αριθμό των LED ανά m2) έχει την ποιότητα μιας εικόνας υψηλότερης ευκρίνειας, ιδανικό ακόμα και για μικρή απόσταση θέασης. Η οθόνη με χαμηλότερο ορισμό (ως εκ τούτου, με ένα μεγαλύτερο βήμα και ένα μικρότερο αριθμό των LED ανά m2) έχει την ποιότητα μιας εικόνας κατώτερης ευκρίνειας, ιδανική για μεγαλύτερη απόσταση θέασης. Είναι σημαντικό να διευκρινιστεί ότι ο ορισμός αυτός καθορίζεται από την απόσταση θέασης της οθόνης LED για τη στιγμή που θα εγκατασταθεί: Εάν μια οθόνη έχει απόσταση θέασης 300 μέτων, δεν χρειάζεται βήμα υψηλής ευκρίνειας. Το ανθρώπινο μάτι δεν μπορεί να διακρίνει τις μικρές λεπτομέρειες από μεγαλύτερες αποστάσεις ούτως ή άλλως. Από την άλλη πλευρά, μια οθόνη που παρατηρείται από 30 μέτρα χρειάζεται ένα υψηλότερο ορισμό διότι από μια τέτοια μικρή απόσταση το ανθρώπινο μάτι είναι σε θέση να αναγνωρίσει ακόμη και μικρές λεπτομέρειες.

Στις παρακάτω εικόνες παριστάνονται δύο υποθετικές οθόνες με τις ίδιες διαστάσεις, αλλά με διαφορετικό ορισμό:

(εικ. 1)

Έχει ένα υψηλότερο ορισμό και είναι επομένως ιδανικό ακόμα και για μικρές αποστάσεις θέασης.

(εικ. 2)

Έχει ένα κατώτερο ορισμό και είναι ιδανικό για μεγαλύτερες αποστάσεις θέασης.

Για να κατανοήσουμε καλύτερα την έννοια "απόσταση θέασης", παρακαλούμε δείτε τις φωτογραφίες από μερικά εκατοστά και μετά από 3 μέτρα. Ακόμη και αν οι εικόνες έχουν ένα διαφορετικό ορισμό, εάν παρατηρηθεί από 3 μέτρα απόσταση, φαίνεται να έχουν την ίδια ποιότητα.

Απαιτήσεις σε φωτεινότητα για διαφορετικό περιβάλλον:

Οι απαιτήσεις σε γενική φωτεινότητα είναι:

 • Εσωτερική: >800CD/M2
 • Ημι-εσωτερική: >2000CD/M2
 • Εξωτερική (βλέμα προς το βορρά): >3500CD/M2
 • Εξωτερική (βλέμα προς το νότο): >7500CD/M2
Επιστροφή στην αρχή της σελίδας

9. Πως μπορώ να είμαι σίγουρος ότι αγοράζω ένα ποιοτικό προϊόν;

Είμαστε τόσο σίγουροι που σας προσφέρουμε εγγύηση 16 μηνών.

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας

10. Μόλις εγκατασταθεί η οθόνη led, πως θα βρώ βοήθεια;

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας

Η βοήθεια είναι διαθέσιμη σχετικά με την αντιμετώπιση προβλημάτων, ερωτήσεις σχετικά με το λογισμικό και για την εκπαίδευση. Απλά καλέστε μας.

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας

11. Ποιά οθόνη led είναι καλύερη για την επιχείρηση ή τον οργανισμό μου;

Υπάρχει μια σειρά από παράγοντες που πρέπει να εξετάσουμε όταν επιλέγουμε μια οθόνη led συμπεριλαμβανομένων όπως το μέγεθος της οθόνης led, το pixel pitch, την τοποθεσία, τους στόχους marketing/μηνυμάτων κλπ. Οι εφαρμογές για τις πινακίδες led ποικίλλουν σε μεγάλο βαθμό, όπως από τους δρόμους (2) λωρίδων κυκλοφορίας ως σε αυτοκινητόδρομους πολλαπλών λωρίδων. Οι σκέψεις αυτές υπαγορεύουν το μέγεθος της οθόνης που θα απαιτήσει κανείς καθώς και την πυκνότητα των pixel led.

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας

12. Ποιό είναι το καλύτερο μήνυμα για να συγκεντρώσει κανείς την προσοχή των περαστικών;

Ακόμα και μια απλή πληροφορία (όπως η ένδειξη χρόνου και θερμοκρασίας) μετατρέπει την πινακίδα σας σε ένα σημείο αναφοράς. Οι πινακίδες led είναι επίσης ιδανικές για την προώθηση της έγκαιρης ενημέρωσης όπως εκδηλώσεις ή/ και ειδικές προσφορές. Οι τρόποι που μπορείτε να επιλέξετε να διαμορφώσετε και να εμφανίζονται τα μηνύματα στην πινακίδα led, είναι στο χέρι σας, από βίντειο και animations σε εικόνες! Ακριβώς όπως θα σχεδιαστεί προσεκτικά μια διαφήμιση σε ένα περιοδικό για να μεταφέρουμε το σωστό μήνυμα. Έτσι είναι σημαντικό να επιλέγουμε το σωστό περιεχόμενο στην οθόνη LED. Η διαφορά είναι ότι με την οθόνη LED , μπορείτε να αλλάξετε τα μηνύματα σας την κάθε στιγμή, χωρίς επιπλέον κόστος. Η παρακολούθηση της αποτελεσματικότητας των μηνυμάτων καθοριζει την επιτυχια της διαφήμισης. Ρωτήστε τους πελάτες τι τους έφερε, παρακολουθούμε τις απαντήσεις, για να δημιουργήσουμε μια οθόνη LED με την καταλληλη διαφήμιση. Υπάρχουν πολλές επιλογές για τη δημιουργία μηνυμάτων για την οθόνη σας για να συλλάβει τη μεγαλύτερη προσοχή.

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας

13. Μονόχρωμες πινακίδες led σε σχέση με τις πολύχρωμες;

Οι μονόχρωμες πινακίδες led (κόκκινο, πράσινο, μπλε, πορτοκαλί, λευκό) είναι επίσης μια ισχυρή διαφημιστική αξία. Μονόχρωμες οθόνες είναι η σωστή επιλογή για συγκεκριμένους προϋπολογισμούς χρημάτων. Είναι ένας αποδεδειγμένος τρόπος για να τραβήξουν τη προσοχή και είναι επίσης αποτελεσματικές στη διαφήμηση για πολλά χρόνια. Αλλά σε περίπτωση που θέλετε να εμφανήσετε πλάνα με αίγλη στα προϊόντα σας, να αναπαράγετε βίντεο και να επωφεληθείτε από άλλες τακτικές διαφήμησης διαθέσημες στη τηλεόραση ή το διαδύκτιο, μπορεί τότε να θέλετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο χρωματιστής πινακίδας led.

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας

14. Πόσο κοστίζει μια οθόνη led;

H τιμή μιας οθόνης led ή ηλεκτρονικής πινακίδας εξαρτάται από δύο μεταβλητές. Οι δύο αυτές μεταβλητές είναι το συνολικό μέγεθος της οθόνης led, καθώς και η συνολική ανάλυση της οθόνης.

Συνολικό μέγεθος της οθόνης led: Όσο μεγαλύτερη είναι η οθόνη led, τόσο υψηλότερο είναι το κόστος. Οι τιμές βασίζονται σε ευρώ/τ.μ πράγμα που σημαίνει πως αν το συνολικό μέγεθος είναι 24τ.μ., η τιμή θα είναι 24 επί το κόστος ανα τετραγωνικό.

Συνολική ανάλυση της οθόνης led: Όσα περισσότερα pixel, ή περισσότερο αριθμό των led χρησιμοποιούμε για την οθόνη led, τόσο υψηλότερο θα είναι το κόστος. Για παράδειγμα εαν μια οθόνη είναι 12τ.μ και χρησιμοποιούμε 49.000 pixels θα είναι φθινότερη από μια οθόνη led των ίδιων διαστάσεων με χρήση 120.000 pixels. Αυτό συμβαίνει επειδή θα έχουν τοποθετηθεί περισσότεροι λαμπτήρες led, συνεπώς θα έχει αυξηθεί και το κόστος. Απο την άλλη πλευρά όμως, όσο περισσότερα led έχουμε τοποθετημένα, τόσο περισσότερο εμφανές θα είναι η λεπτρομέρεια στη προβολή εικόνων και βίντεο.

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας

15. Γιατί η οθόνες led έχουν διαφορετικό κόστος;

Τα πάντα εξαρτώνται από τις ανάγκες των πελατών. Ορισμένοι πελάτες θέλουν το κοινό να δει την οθόνη LED τους από απόσταση 10 μέτρων και περαιτέρω, και άλλοι από τα 20 μέτρα και περαιτέρω. Όσο μεγαλύτερη ανάλυση /τ.μ. έχει μια οθόνη led, τόσο κοντινότερη θα είναι η απόσταση θέασης χωρίς να χάνει σε λεπτομέρια κοιτάζοντας την οθόνη από κοντά. Γι 'αυτό χρειαζόμαστε πάντα από τον πελάτη να μας απαντήσει σε ερωτήσεις για να καθορίσουμε το σωστό μέγεθος της οθόνης led καθώς και την ανάλυση ώστε να δώσουμε τη σωστή πρόταση. Τίποτα δεν είναι προκαθορισμένο, αλλά όλα προσαρμόζονται με βάση τις ανάγκες του πελάτη.

Μπορουμε να σας στείλουμε τις τιμές μας και μπορούμε να υπολογίσουμε για εσάς ποιό θα είναι το σωστό μέγεθος και αντίστοιχα η σωστή ανάλυση για την οθόνη led που σας ταιριάζει σύμφωνα με το προϋπολογισμό σας.

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας

16. Γιατί χρησιμοποιούμε led οθόνες αντί των οθόνων lcd;

Οι δύο τεχνολογίες που αναφέρονται χρησιμοποιούνται για διαφορετικές λειτουργίες.

Οι οθόνες LCD είναι για χρήση εσωτερικών χώρων, στο σπίτι συνήθως για κοντινή παρακολούθηση και για χρήση είτε ηλεκτρονικών υπολογιστών, είτε τηλεοράσεων ενώ οι οθόνες LED είναι κατάλληλες για μεγαλύτερες οθόνες και για επίτευξη αντίκτυπου.

Οι βασικοί λόγοι είναι:

 • Φωτεινότητα: Όλοι έχουμε δει μια οθόνη LCD ή CRT τηλεόρασης όταν ο ήλιος λάμπει σε αυτή που δεν μπορούμε να δούμε την εικόνα. Οι οθόνες LED χρησιμοποιούν απίστευτα φωτεινά led καθώς έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να είναι ορατά σε έντονο ηλιακό φως. Αυτή είναι η βασική δύναμη που έχουν οι οθόνες led. Αντίθετα οι LCD οθόνες δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε υπαίθριο περιβάλλον, ακόμα και σε εσωτερικό χώρο δεν θα έχουν το ίδιο αντίκτυπο.
 • Αντοχή: Οι οθόνες LED αποτελούνται από επιμέρους πίνακες που τοποθετούνται μαζί. Φανταστείτε εάν πρόκειται να κάνουμε το ίδιο με τις οθόνες LCD. Είναι πολύ εύθραυστα και σπάνε εύκολα και μόλις συμβεί αυτό, η οθόνη LCD είναι πλέον άχρηστη. Οι οθόνες LED είναι πιο ανθεκτικές και εύκολες στη συντήρηση τους. Εάν σπάσει ένα led αντικαθιστάται εύκολα, πράγμα που καθιστά τις πινακίδες LED πιο εύχρηστες καθώς και οικονομικά αποδοτικές.
 • Επιπτώσεις: Εάν θέλετε το μήνυμα σας να ξεχωρίζει, οι οθόνες LED είναι ο κατάλληλος τρόπος, καθώς κάνει το μήνυμα σας μεγαλύτερο και φωτεινότερο.
Επιστροφή στην αρχή της σελίδας

17. Αποτελεσματικός έλεγχος από απόσταση για οθόνες led;

Ο απομακρυσμένος έλεγχος μπορεί να γίνει με τους κάτωθι τρόπους:

 • Χρήση USB φόρτωσης του μηνύματος από το πρόγραμμα του υπολογιστή και μεταφορά του, στην υποδοχή της οθόνης LED.
 • Χρήση Wifi ασύρματου δικτύου
 • Χρήση καλωδίου RJ45 το οποίο είναι ένα τυπικό καλώδιο δικτύου. Η απόσταση ελέγχου μπορεί να φτάσει μέχρι και 100 μέτρα, το οποίο για τις περισσότερες ανάγκες των πελατών είναι αρκετό.
 • Σύνδεση μέσω Internet, μέσω σταθερής σύνδεσης, 3G, GPRS
 • Σύνδεση μέσω RFID δικτύου
Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτήν την κατηγορία.

© 2013 - 2023 led-display.gr. All Rights Reserved.
Φιλοξενία ιστοσελίδας και υποστήριξη από την WEBMAZE