FAQ για επιγραφές LCD Video Brochure - Ψηφιακό Έντυπο
Συχνές ερωτήσεις
- Πόσο κοστίζουν τα Video Brochure;
- Ποιες μορφές βίντεο μπορούν να παίξουν τα Video Brochure;
- Μπορούμε να αλλάξουμε το βίντεο σε μεταγενέστερη ημερομηνία, αν χρειαστεί;
- Τι είδους οθόνη χρησιμοποιείται σε Video Brochure;
- Τι αποθηκευτικό χώρο Flash Memory χρησιμοποιείται για το Video Brochure;
- Πόσος καιρός απαιτείται για την παραγωγή Video Brochure;
- Το LCD ψηφιακό έντυπο με αναπαραγωγή video μπορεί επίσης να παίξει ήχο;
- Πόσα βίντεο μπορώ να βάλω στο Video Brochure μου;
- Μπορώ να αλλάξω την διάταξη των κουμπιών Video Brochure;
- Τα Video Brochure επαναφορτίζονται;
- Μπορώ εγώ να φορτώσω το βίντεο, ή μήπως πρέπει να το φορτώσει η εταιρία;
- Μπορώ να αλλάξω το μέγεθος και το σχήμα του Video Brochure μου;
- Τι είδους μπαταρίες χρησιμοποιούνται στα Video Brochure;
- Πόσος είναι ο χρόνος αναπαραγωγής βίντεο πριν χρειαστεί επαναφόρτιση;
- Μπορεί το Video Brochure να παίξει αρχεία JPEG ή άλλα αρχεία εικόνας;
- Μπορώ να έχω μια παρουσίαση του PowerPoint σε ένα Video Brochure;
- Ποιες επιλογές φινιρίσματος προϊόντος είναι διαθέσιμες για το Video Brochure;
- Υπάρχει επιλογή για να προστεθεί μια υποδοχή ακουστικών 3.5mm;
- Πόσο καιρό χρειάζεται για να φορτίσει το Video Brochure;
- Θα πάρω ένα καλώδιο φόρτισης με το Video Brochure μου;
- Τι θύρα USB χρησιμοποιείτε για τα Video Brochure;
- Μπορεί το αρχείο βίντεο να είναι κλειδωμένο στο Video Brochure ώστε να μην μπορεί να είναι προσβάσιμο ή να διαγραφεί;
1. Πόσο κοστίζουν τα Video Brochure;
Η τιμή του Video Brochure ποικίλλει και εξαρτάται από διάφορους παράγοντες: το μέγεθος της οθόνης, το μέγεθος του προϊόντος / το σχήμα, τα υλικά και το φινίρισμα των προϊόντων, το μέγεθος της μνήμης flash και την ποσότητα.
Για να εξασφαλιστεί ότι το Video Brochure είναι ένα προσιτό εργαλείο μάρκετινγκ για όλα τα μεγέθη προϋπολογισμού, μικρό ή μεγάλο, έχουμε δημιουργήσει μια οικογένεια τυποποιημένων μορφών Video Brochure. Κάθε LCD ψηφιακό έντυπο με αναπαραγωγή video έχει διαφορετικό μέγεθος οθόνης και διαστάσεις, με οθόνες που κυμαίνονται από 2,4", έως και 10" οθόνη.
Έχουμε τυποποιήσει τις μπαταρίες και τη μνήμη flash που χρησιμοποιείται σε αυτό το εύρος Video Brochure ώστε να απλοποιήσουμε τις επιλογές.
Μπορούμε να παράγουμε παραγγελία Video Brochure σε ένα προσαρμοσμένο μέγεθος ή σε σχήμα με προσαρμοσμένα στοιχεία.
2. Ποιες μορφές βίντεο μπορούν να παίξουν τα Video Brochure;
Video Brochure με τις μικρότερες οθόνες (2.4 "και 2.8") τρέχουν χρησιμοποιώντας εξειδικευμένο λογισμικό. Μπορείτε να στείλετε αρχεία AVI, MP4 ή MOV, ωστόσο προτιμώνται τα αρχεία AVI. Τα υπόλοιπα Video Brochure με μεγαλύτερες οθόνες (4.3 "και μεγαλύτερο) έχουν ένα πιο εξελιγμένο τσιπ που σημαίνει ότι είναι πιο «έξυπνα» από τις μικρότερες οθόνες.
Σας προτείνουμε AVI αρχεία για όλα τα Video Brochure.
3. Μπορούμε να αλλάξουμε το βίντεο σε μεταγενέστερη ημερομηνία, αν χρειαστεί;
Ναι, αυτό είναι δυνατό. Η τεχνολογία Video Brochure λειτουργεί παρόμοια με μια συσκευή USB. Απλά συνδέστε το Video Brochure στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας το καλώδιο Micro-USB που παρέχεται (ή οποιοδήποτε Android καλώδιο του τηλεφώνου) για πρόσβαση στη μνήμη flash του LCD ψηφιακού εντύπου με αναπαραγωγή video.
Ανοίξτε το φάκελο 'Video' για να διαγράψετε ή να αντικαταστήσετε τα παλαιά βίντεο με τα νέα. Αυτά τα νέα βίντεο θα πρέπει να είναι στη σωστή μορφή.
4. Τι είδους οθόνη χρησιμοποιείται σε Video Brochure;
Κάθε Video Brochure περιέχει μία διαφημιστική TFT LCD οθόνη.
Παρόλο που αυτά είναι πολύ υψηλής ποιότητας, αξίζει να έχουμε κατά νου ότι δεν είναι στην ίδια κατηγορία με την σύγχρονη τεχνολογία που έχουμε συνηθίσει σε iPhone, smartphones ή tablets.
5. Τι αποθηκευτικό χώρο Flash Memory χρησιμοποιείται για το Video Brochure;
Ως πρότυπο, για όλα τα Video Brochure με οθόνες κάτω από 7" χρησιμοποιούμε 256MB, και για όλες τις οθόνες 7" και άνω χρησιμοποιούμε 1GB.
Η εμπειρία μας έχει διδάξει ότι αυτό είναι ένα καλό μέγεθος Flash Memory.
Υπάρχει η δυνατότητα να παραχθούν και με μεγαλύτερο ή μικρότερο τσιπ flash, αν χρειαστεί, αλλά αυτό απαιτεί ειδική παραγγελία. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε το μέγεθος της μνήμης Flash στο απόθεμα των Video Brochure.
6. Πόσος καιρός απαιτείται για την παραγωγή Video Brochure;
Αυτό ποικίλλει ανάλογα με την ποσότητα των Video Brochure της παραγγελίας.
Για μια παραγγελία που παράγεται στο Ηνωμένο Βασίλειο για λιγότερο από 200 μονάδες, ο χρόνος είναι περίπου 7-12 ημέρες.
Για μια παραγγελία που παράγονται στην Άπω Ανατολή για 50 μονάδες ή περισσότερο, ο χρόνος παράδοσης είναι περίπου 3-4 εβδομάδες.
Καθυστερήσεις σε μέσα παραγωγής μπορεί να προκαλέσουν καθυστερήσεις στην παραγωγή.
7. Το LCD ψηφιακό έντυπο με αναπαραγωγή video μπορεί επίσης να παίξει ήχο;
Ναι, όλη η σειρά Video Brochure, έχουν ενσωματωμένα ηχεία που επιτρέπουν την αναπαραγωγή ήχου εκτός από το βίντεο.
8. Πόσα βίντεο μπορώ να βάλω στο Video Brochure μου;
Κάθε Video Brochure μπορεί να χωρέσει μέχρι και 99 βίντεο.
Η πλειοψηφία των πελατών μας επιλέγουν να χρησιμοποιούν μεταξύ 1-4 βίντεο στο Video Brochure τους, ωστόσο το λογισμικό έχει τη δυνατότητα να αναπαράγει πολλά περισσότερα (ανάλογα με το μέγεθος μνήμης αποθήκευσης Flash).
Ένα βασικό χαρακτηριστικό του Video Brochure είναι η χρήση του κουμπιού τύπου DVD, Έναρξη, Παύση, Επόμενο, Προηγούμενο, Ένταση + και Ένταση-.
Αυτό δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να πλοηγηθεί μέσω των πολλών βίντεο εάν είναι απαραίτητο.
9. Μπορώ να αλλάξω την διάταξη των κουμπιών Video Brochure;
Αυτό είναι εφικτό, ωστόσο εμείς προτιμούμε να κάνετε μια καινούρια παραγγελία παρτίδας με τα σωστά κουμπιά λειτουργίας βίντεο, προγραμματισμένες εκ των προτέρων κατά την έναρξη της παραγγελίας.
Οποιεσδήποτε τροποποιήσεις που επήλθαν στη διαμόρφωση κουμπιών ΜΕΤΑ από την παραγγελία, παίρνουν χρόνο και θα επιβαρύνονται με επιπλέον κόστος.
10. Τα Video Brochure επαναφορτίζονται;
Ναι. Όλα τα LCD ψηφιακά έντυπα με αναπαραγωγή video περιλαμβάνουν επαναφορτιζόμενες μπαταρίες. Κάθε Video Brochure έρχεται με το δικό του μικρό καλώδιο USB. Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη φόρτιση του Video Brochure καθώς και για την πρόσβαση στην μνήμη flash. Απλά συνδέστε το ένα άκρο στο Video Brochure και το άλλο στον υπολογιστή σας.
11. Μπορώ εγώ να φορτώσω το βίντεο, ή μήπως πρέπει να το φορτώσει η εταιρία;
Ναι, είναι δυνατό να φορτώσετε το βίντεό σας στο Video Brochure σας.
Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας συναρμολόγησης του Video Brochure φορτώνουμε πάντα ένα βίντεο πάνω στο Video Brochure για σκοπούς δοκιμών και QC. Έτσι, αν έχουμε φορτώσει το βίντεό σας ή το βίντεο της δοκιμής μας, πραγματικά δεν κάνει έχει καμιά διαφορά.
Εμείς προτιμούμε να φορτώσουμε το βίντεο σας, αν και επειδή:
1) θα σας σώσει από την υποχρέωση να το κάνετε εσείς και
2) για την αποφυγή πιθανών λαθών τελικού χρήστη που μπορεί να προκύψουν από τους πελάτες που προσπαθούν να φορτώσουν τα δικά τους βίντεο με λανθασμένο τρόπο.
12. Μπορώ να αλλάξω το μέγεθος και το σχήμα του Video Brochure μου;
Ναι, αν θέλετε να συνεργαστείτε μαζί μας για να αναπτύξετε μια παραγγελία Video Brochure, μπορούμε να προσφέρουμε μια σειρά διαμορφώσεων για την οθόνη, κουμπί & μονάδες. Υπάρχει μια χρέωση για την ανάπτυξη αυτής της υπηρεσίας και ένα ελάχιστο όριο των 100 μονάδων για την παραγγελία. Επίσης, συνιστούμε να παραχθεί ένα αρχικό δείγμα του κατά παραγγελία Video Brochure, ώστε να ελεγχθεί και εγκριθεί σχετικά με την πλήρη λειτουργία του.
13. Τι είδους μπαταρίες χρησιμοποιούνται στα Video Brochure;
Όλη η σειρά των Video Brochure περιέχουν επαναφορτιζόμενες μπαταρίες πολυμερών λιθίου. Ως εναλλακτική λύση που μερικές φορές χρησιμοποιείται αποτελεί η χρήση μπαταριών ιόντων λιθίου.
14. Πόσος είναι ο χρόνος αναπαραγωγής βίντεο πριν χρειαστεί επαναφόρτιση;
Μονάδες Video Brochure με οθόνες 2.4 "ή 2.8" θα παίξουν συνεχώς για περίπου 20-25 λεπτά πριν απαιτηθεί επαναφόρτιση.
Μονάδες Video Brochure με οθόνες 4,3 "ή 5" θα παίξουν συνεχώς για περίπου 60 λεπτά πριν απαιτηθεί επαναφόρτιση.
Μονάδες Video Brochure με οθόνες 7 "ή 10" θα παίξουν συνεχώς για περίπου 90 λεπτά πριν απαιτηθεί επαναφόρτιση.
15. Μπορεί το Video Brochure να παίξει αρχεία JPEG ή άλλα αρχεία εικόνας;
Ναι αυτό είναι δυνατόν, ωστόσο, δεν είναι ένα τυποποιημένο χαρακτηριστικό γνώρισμα για Video Brochure. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε ότι τα Video Brochure έχουν δημιουργηθεί με το σωστό λογισμικό κατά τη στιγμή της παραγωγής για να εξασφαλιστεί ότι είναι εξοπλισμένα για τη σωστή λειτουργία.
Είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε ένα αρχείο βίντεο από JPEGS έτσι ώστε τα αρχεία JPEG να παίξουν στο Video Brochure ως αρχείο βίντεο αντί για μεμονωμένα αρχεία JPEG.
16. Μπορώ να έχω μια παρουσίαση του PowerPoint σε ένα Video Brochure;
Δυστυχώς παρουσιάσεις του PowerPoint δεν θα παίξουν σε ένα Video Brochure.
Ωστόσο, είμαστε σε θέση να μετατρέψουμε μια παρουσίαση του PowerPoint σε ένα βίντεο έτσι ώστε να αναπαράχθει ως ένα αρχείο βίντεο στο Video Brochure.
17. Ποιες επιλογές φινιρίσματος προϊόντος είναι διαθέσιμες για το Video Brochure;
Οι ακόλουθες επιλογές είναι προσιτές σε όλο το φάσμα των Video Brochure.
- Ματ Laminate / Gloss Laminate.
- Ανάγλυφη με αλουμινόχαρτο
- Ανάγλυφη και μη ανάγλυφη επιγραφή
- Με βερνίκι
- Spot Gloss βερνίκι UV
- Ειδικό χαρτί
- Άκαμπτο ταμπλό
- Ειδική die-κοπή
- Pop-Up
- Δημιουργική κοπή / χάραξη
18. Υπάρχει επιλογή για να προστεθεί μια υποδοχή ακουστικών 3.5mm;
Ναι, αυτό είναι δυνατό με επιπλέον χρέωση ανά μονάδα. Η προσθήκη μιας υποδοχής ακουστικών απαιτεί ειδική παραγγελία. Δεν μπορεί να τοποθετηθεί σε υπάρχον απόθεμα έτοιμων μονάδων.
19. Πόσο καιρό χρειάζεται για να φορτιστεί το Video Brochure;
Ο χρόνος που χρειάζεται για να φορτίσετε ένα Video Brochure ποικίλλει ανάλογα με το μέγεθος της οθόνης και την μπαταρία του.
Η παρακάτω ανάλυση υποδεικνύει μια προσέγγιση για το χρόνος φόρτισης ανάλογα με το μέγεθος της οθόνης.
Οθόνες 2.4 "και 2.8" χρειάζονται περίπου 30-45 λεπτά φόρτισης.
Οθόνες 4.3 "και 5" χρειάζονται περίπου 1 ώρα φόρτισης.
Οθόνες 7 "και 10" χρειάζονται περίπου 2 ώρες φόρτισης.
Αν και είναι δυνατόν να φορτιστεί το Video Brochure με σύνδεση σε έναν υπολογιστή ή με σύνδεση στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, αξίζει να ληφθεί υπόψη ότι με την επιλογή να συνδεθεί με έναν υπολογιστή, και όχι στο ηλεκτρικό δίκτυο, θα αυξήσει το χρόνο που χρειάζεται για τη μονάδα να φορτίσει με σχεδόν το διπλάσιο χρόνο, επειδή η ηλεκτρική έξοδος είναι χαμηλότερη.
20. Θα πάρω ένα καλώδιο φόρτισης με το Video Brochure μου;
Ναι, κάθε μονάδα Video Brochure έρχεται με ένα μικρό USB σε Micro USB καλώδιο σύνδεσης.
Αυτό συμπεριλαμβάνεται στην τιμή που αναφέρεται από την ομάδα πωλήσεων του Video Brochure.
21. Τι θύρα USB χρησιμοποιείτε για τα Video Brochure;
Κάθε μονάδα Video Brochure διαθέτει θύρα Micro-USB.
Οι περισσότερες άλλες εταιρείες χρησιμοποιούν ένα Mini USB ωστόσο προτιμούμε να έχουμε συμβατότητα με τα σύγχρονα καλώδια φόρτισης έξυπνων τηλεφώνων, εξασφαλίζοντας ώστε η φόρτιση της μονάδας να μην είναι ταλαιπωρία.
22. Μπορεί το αρχείο βίντεο να είναι κλειδωμένο στο Video Brochure ώστε να μην μπορεί να είναι προσβάσιμο ή να διαγραφεί;
Ναι, αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα στα Video Brochure ωστόσο πρέπει να γίνει πριν από την κατασκευή και κατά την έναρξη της παραγωγής. Δυστυχώς, δεν μπορεί να γίνει μετά την παραγγελία όταν έχει παραχθεί και συναρμολογηθεί.