Επιγραφή κυλιόμενου μηνύματος LED 32x128cm.

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΟΡΟΦΗΣ

Φωτεινή επιγραφή κυλιόμενου μηνύματος διπλής όψης εξωτερικού χώρου, μονόχρωμη. Διαστάσεις: 32x128cm

Τιμή 320€

Περισσότερα...

Προσφορά 1

Επιγραφή κυλιόμενου μηνύματος LED 16x128cm.

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΟΡΟΦΗΣ

Φωτεινή επιγραφή κυλιόμενου μηνύματος διπλής όψης εξωτερικού χώρου, μονόχρωμη. Διαστάσεις: 16x128cm

Τιμή 180€

Περισσότερα...

Προσφορά 3

Επιγραφή κυλιόμενου μηνύματος LED 32x96cm.

ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΟΡΟΦΗΣ

Φωτεινή επιγραφή κυλιόμενου μηνύματος διπλής όψης εξωτερικού χώρου, μονόχρωμη. Διαστάσεις: 32x96cm

Τιμή 240€

Περισσότερα...

Προσφορά 2
Πινακίδα Led Μονής Όψης

Πινακίδα Led Διπλής Όψης

Πινακίδα Led Full Color

Πινακίδα Led 3 Χρώματα

Led full color SMD 32x96cm

Full Color DIP-LED (32x96cm)

Faq για LCD οθόνες βιτρίνας καταστημάτων

 

Συχνές ερωτήσεις

  1. Με ποιά κριτήρια να επιλέξω την LCD οθόνη για βιτρίνα καταστήματος;
  2. Μέγεθος
  3. Φωτεινότητα
  4. Περίβλημα
  5. Built-in Media Players
  6. Τοποθέτηση
  7. Αξιοπιστία

 

1. Με ποιά κριτήρια να επιλέξω την LCD οθόνη για βιτρίνα καταστήματος;

Οι βιτρίνες όπως και κάθε άλλη εφαρμογή απαιτούν συγκεκριμένα κριτήρια για την επιλογή της σωστής οθόνης LCD. Σκεφτείτε καλά για ποιόν λόγο θέλετε να τοποθετήσετε μια LCD οθόνη στη βιτρίνα του καταστήματός σας. Θέλετε να προσελκύσετε την προσοχή του περαστικού πελάτη; Θέλετε να προβάλετε περιεχόμενο το οποίο θα ανανεώνεται συχνά; Θέλετε να κάνετε προβολή βίντεο, κινούμενων εικόνων, animation ή θέλετε να προβάλετε στατικές εικόνες και κείμενα; Από πόσο μακριά θέλετε η LCD οθόνη να είναι αναγνώσιμη; Θέλετε η LCD οθόνη να είναι μια διαδραστική οθόνη αφής ή μια απλή οθόνη προβολής;

 

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας

2. Μέγεθος;

Το προφανές για την επιλογή σας είναι το μέγεθος της LCD οθόνης που θα διαλέξετε. Στη βιτρίνα, μια μεγάλη LCD οθόνη είναι απαραίτητη για να τραβήξει το βλέμμα των περαστικών. Υπολογίστε ένα ελάχιστο μέγεθος LCD οθόνης 42” για μικρά καταστήματα ή κατά προτίμηση και για καλύτερα αποτελέσματα μέγεθος LCD οθόνης 65”. Φυσικά το μέγεθος εξαρτάται και από το τι άλλο σκοπεύετε να προβάλετε στη βιτρίνα σας. Εάν δεν υπάρχει τίποτε άλλο εκτός από την LCD οθόνη, τότε μπορείτε να προσθέσετε περισσότερες LCD οθόνες έτσι ώστε να γεμίσουν το χώρο της βιτρίνας σας με φωτεινές πολύχρωμες οθόνες LCD.

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας

3. Φωτεινότητα;

Η φωτεινότητα της LCD οθόνης για τη βιτρίνα σας, θα εξαρτηθεί από το χώρο που βρίσκεται το κατάστημά σας.

Εάν η βιτρίνα του καταστήματος φαίνεται σε εξωτερικό χώρο, τότε είναι πολύ σημαντικό η LCD οθόνη να είναι αναγνώσιμη στο φώς του ήλιου με επιλογή μοντέλου υψηλής φωτεινότητας (1000 nits), έτσι ώστε οι εικόνες που θα εμφανίζονται να ξεχωρίζουν ακόμη και όταν οι ακτίνες του ήλιου πέφτουν επάνω στην οθόνη. Οι περισσότερες LCD οθόνες του εμπορίου δεν προσφέρουν αυτή τη δυνατότητα. Επίσης θα πρέπει να λάβετε υπόψη πως φαίνεται η LCD οθόνη τη νύχτα. Εάν η LCD οθόνη παραμείνει σε πλήρη φωτεινότητα τη νύχτα, θα είναι πολύ εκθαμβωτική για τους ανθρώπους ώστε να κοιτάνε το περιεχόμενο ευχάριστα στο σκοτάδι. Η λύση είναι το “Auto Dimming” όπου με τη προσθήκη αισθητήρα φωτός, η οθόνη χαμηλώνει αυτόματα όταν το επίπεδο φωτισμού του περιβάλλοντα χώρου είναι χαμηλό. Ως εκ τούτου η βιτρίνα του καταστήματος που φαίνεται σε εξωτερικό χώρο χρειάζεται και το “Auto Dimming” καθώς επίσης και υψηλή φωτεινότητα για να είναι αναγνώσιμη στον ήλιο.

Εάν από την άλλη πλευρά, η LCD οθόνη βρίσκεται σε τελείως κλειστό εσωτερικό χώρο, για παράδειγμα σε ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο, δεν είναι απαραίτητο να επιλέξετε να είναι αναγνώσιμη στον ήλιο, αλλά χρειάζεται να έχει επαρκή φωτεινότητα ώστε όταν προβάλετε μια εικόνα να έχει επαρκή φωτισμό. Έτσι ένα ενδεικτικό μέσο όρο φωτεινότητας για σωστά αποτελέσματα είναι μεγαλύτερο από (450 nits).

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας

4. Περίβλημα;

Συνήθως στις βιτρίνες, οι LCD οθόνες τοποθετούνται πίσω από το τζάμι, σε μια κεντρική θέση.  Ως εκ τούτου θα πρέπει να επιλέξετε ένα περίβλημα της οθόνης που να είναι ευπαρουσίαστο από όλες τις πλευρές, ακόμα και από την πίσω. Αυτό σημαίνει πως οι βιομηχανικές οθόνες LCD δεν είναι κατάλληλες. Ένα μεταλλικό σασί είναι καλύτερη λύση από πλαστικό και αυτό γιατί το πλαστικό περίβλημα δεν είναι τόσο ανθεκτικό και έχει την τάση να επιδεινώνεται  και να φαίνεται ξεπερασμένο αρκετά γρήγορα.

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας

5. Built-in Media Players;

Οι περισσότερες LCD οθόνες βιτρίνας, χρησιμοποιούνται για επαναλαμβανόμενη αναπαραγωγή είτε πρόκειται για εικόνες, είτε βίντεο, κινούμενα γραφικά, κείμενα. Τα περιεχόμενα αυτά θα πρέπει να παραχθούν από κάποια συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων υπολογιστή. Ο απλούστερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να αγοράσετε μια LCD οθόνη, η οποία θα έχει ενσωματωμένο πλακέτα αναπαραγωγής πολυμέσων “Built-in Media Player”. Στη συνέχεια θα μπορείτε να φορτώσετε τα δεδομένα μέσω ενός απλού USB stick και να τα εκτελέσετε.

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας

6. Τοποθέτηση

Ο τρόπος τοποθέτησης για τη LCD οθόνη στη βιτρίνα του καταστήματος ποικίλει και θα πρέπει να συμβουλευτείτε ειδικό για να βρείτε την επιλογή τοποθέτησης που ταιριάζει με το ντεκόρ στο κατάστημα σας.

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας

7. Αξιοπιστία

Οι LCD οθόνες βιτρίνας καταστήματος, συνήθως λειτουργούν 24ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Ως εκ τούτου θα πρέπει να βεβαιωθείτε πως η οθόνη LCD έχει σχεδιαστεί για 24ώρη λειτουργία. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με την επιλογή μιας οθόνης που χρησιμοποιεί βιομηχανικά εξαρτήματα ποιότητας.

Ένα άλλο ζήτημα είναι ότι οι LCD οθόνες  που έχουν συνεχή επαφή με τις ακτίνες του ήλιου, μπορεί να εκτεθούν σε υψηλές θερμοκρασίες. Αυτό είναι πρόβλημα ειδικά όταν έχετε επιλέξει κάποιο μοντέλο υψηλής φωτεινότητας καθώς και ορισμένες οθόνες υψηλής φωτεινότητας παράγουν και οι ίδιες υψηλή θερμοκρασία.  Γι’ αυτό βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει μια LCD οθόνη η οποία να είναι ανθεκτική πάνω από 50ο C.

Επιστροφή στην αρχή της σελίδας
 
 
Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτήν την κατηγορία.

© 2013 - 2022 led-display.gr. All Rights Reserved.
Φιλοξενία ιστοσελίδας και υποστήριξη από την WEBMAZE